Det jag erbjuder

Jag erbjuder flera olika tjänster och nedan kan du läsa mer om vad dessa innebär.

Reiki

Reiki är en behandlingsmetod från Japan som bygger på österländsk filosofi om livsenergi som flödar genom allt levande. En behandling stärker livsenergin och aktiverar den självläkande förmågan hos mottagaren. Detta ger minskad stress och smärta, ett ökat välbefinnande och påskyndar läkning i kroppen. Reiki är en underbar healing form som både människor och djur kan ta emot. I Sverige är Reiki godkänt som friskvård av Skatteverket och du kan därför nyttja ditt friskvårdsbidrag som betalning. 

Chakrahealing

Människokroppen har sju huvudsakliga chakran som är placerade i ett system från ryggradens bas till huvudets topp. Varje chakra associeras med en specifik färg, plats och funktion. Chakrana ansvarar för att reglera olika aspekter av fysisk, mental och känslomässig hälsa hos individen. När de är i balans tillåts ett fritt flöde av energi genom kroppen. Genom att balansera eller rensa ett chakra återfås det välgörande flödet vilket ger en god hälsa och ett härligt välbefinnande. I behandlingen används pendel och kristaller. 

Reiki + Chakrahealing

Reiki går utmärkt att kombinera med Chakrahealing utifrån ditt önskemål. 

Konsultation

Om du har frågor kring de olika behandlingarna eller vill ha ytterligare information och möjlighet att ställa frågor direkt till mig så bokar vi in en konsultation. Denna sker över telefon eller som videomöte via Teams. 

Kvinna sitter och plockar med stenar

FAQ

Nedan finner du vanliga frågor och svar på dessa.

Du bokar enkelt alla mina tjänster via Bokadirekt.

Du kan välja mellan att mejla mig eller fylla i kontaktformuläret så återkommer jag inom 24 h. 

Du finner all info om tjänsterna på Bokadirekt.